Citiraj:
Autor windfucker
Loša reklamacija ima odjeka po ovakvim "specijaliziranim" (pod)forumima, no za većinu mušterija "širok osmjeh" i adekvatan pristup savjetom itekako "pale", pa makar i ne dobili baš best buy preporuku- dovoljno je da stvar šljaka, i oni sretni.
|
Pa cuj, kak se uzme, ja ne cjenim nesto po tome sto netko drugi pise po forumu nego po vlastitim iskustvima, a hvala bogu imam ih sa linksom od kad su otvoreni. Od nevjerojatnih u pocetku, pa na gore kako su rasli, al valjda lova udari u glavu..
U pravu si kad kazes da sirok osmjeh i adekvatna informacija cuda rade, ali ja jos uvjek stojim da losa mozebitna reklamacija ima 100 puta veci odjek.
Takoder, za svakih 100 kritika koje vidim za proizvod negdje na netu ako naidem na 1 pohvalu smatram da je ravnopravno jer za pohvalit su ljudi prilicno skrti, ali za zalit se ne mogu doci na red od guzve.
Citiraj:
Autor windfucker
Uglavnom, i na ovome podforumu (i unatoč gorenavedenome, a što se ne odnosi na Links, već na sve dućane topga tipa, generalno) Links ima još i najveći ratio od klasičnih dućana, a po pitanju feedback-a korisnika, pa čak i kada su u pitanju "stručnjaci" kakvi se okupljaju na ovome topic-u u ulozi korisnika usluga Links-a.
|
Pa upravo to, zalosno je da su skoro svi ducani u Lijepoj Nasoj takvi, cast iznimkama, a nema ih mnogo.
Citiraj:
Autor windfucker
Živi bili&ništa zamjerili!

|
No najbolje, pa tu smo da diskutiramo, svatko ima pravo na svoje misljenje i slobodu govora
Ono sto bi ja zelio je da prilikom rjesenja reklamacije dobijem odobrenje proizvodaca komponente po kojem oni meni mjenjaju za nesto drugo, a ne ducanovu slobodnu volju koja je nerjetko na stetu kupca.