View Single Post
Staro 18.01.2012., 20:34   #5253
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor R@zzoR Pregled postova
zasto bi mi trebalo zabranit pristup forumu? btw dodji jednom na mapu na kojoj igram pa ces vidit kako pijem kavu u nekom grmu... a i takoder citajuci tvoje postove na forumu zakljucujem da si jedini koji voli s**ti po ostalim clanovima ako postave neko pitanje koje tebi spada u tvoju neku kategoriju "glupih" pitanja. ako ti smetaju moji postovi ne citaj ih i suzdrzi se od odgovaranja na iste. hvala

Zato jer nemas niti jedan smislen i normalan post od OC, do gtx 570 i bf3-a.Uostalom tvoji statsi na BF3stats sve govore o tvom ne kempanju, 60 % vremena igras sa sniperom znaci da si za tim sve samo a ne koristan. I ne neserem po ljudima jer u ovih svojih 2200+ postova nikad nisam napisao vidi kak sam si kul graficku kupio prvo cu ju vozit na normalnim voltazama dok se ne razradi. Uostalom ovo je bf3 tema a neda mi se flejmat s nekim noname likom.Pocni igrat kako treba i ostavi se snipera.Ne samo da necu citati postove nego cu pocet iako nikad nisam koristiti black listu jer mi se proseri ne citaju , NHF.

@ svi . Dali ima ikakvo saznanje kad bi trebao i dali je na vidiku kakav novi patch? nisam igrao nekoliko dana pa nisam u toku.