Citiraj:
Autor Šiljo
Probao sam sa svim playerima al opet isti vrag, a gdje da uključim/isključim taj vsync? Probao sam mijenjat i onaj video renderer.. Jel ima to kakve veze?
|
Napravi ovo i probaj!
1. Skini Ubuntu ili neku drugu linux distribuciju i probaj sa njom (možeš i xbmc koji se pokreće sa sticka i probaj). Ako će tamo raditi u xbmcu i/ili u VLC-u, a u windowsima neće onda je softverski problem, a ako neće ni pod linuxom onda je najvjerojatnije "hardverski" (less likely)
2. Jesi probao pokrenuti u MPC-HC?
http://sourceforge.net/projects/mpc-...6.exe/download
Skini i instaliraj. Onda pusti film u njemu. Ako dolazi opet do tearinga (ta crta na ekranu) stisni "O" za options i otiđi pod playback -> i označi "Alternative Vsync". Nakon toga izađi iz programa i probaj opet. Ako ne prođe, onda ugasi to i stavi "D3D fullscreen" (uvijek izađi iz programa nakon novih postavki) i probaj. Ako ni onda neće probaj uključiti i jedno i drugi i probaj!
Ako ni onda neć ponovi isti postupak samo stavi direct show video na VMR9 renderless.
Ako ni to ne prođe, poigraj se mrvicu sa driverima od grafe!
Citiraj:
Autor Baja 001
Opet kažem, računalo je pod utjecajem raznoraznih kodeka. Najbolje bi bilo na odvojeni HDD/SSD dignit nove Windowse čiste, i opalit Splayer/MPC HC i sl, pa probat, ovako je prilično pucanj u prazno viruj mi.
|
Postali ste gori od najlošijih codec packova!
~2003. godina - Ako nešto ne valja, instaliraj ovaj ili ovaj codec pack
~2012. godina - Ako nešto ne valja, a imao si bilo kakav codec pack, ruši windowse??? jer ja ne mam nikakvo tehničko rješenje i znanje što bi moglo biti krivo pa je najbolje da zbog mog ne znanja samo reinstalliraš cijeli OS!