View Single Post
Staro 18.01.2012., 17:43   #5250
R@zzoR
Yippie-Ka-Yay
Moj komp

R@zzoR's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor Visitor Q Pregled postova

a skak'o bi bome i R@zzo sa vrecom cementa u rukama da mu irl na nekoj cistini prozuji jedan 7.62 NATO pokraj glave
ma skacem i ja ali me nasmijalo kako je lik skakao kao budala jednu pola sata dok nije popio HS.

Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
A citajuci tvoje postove unazad mjesec dana ( nebitno koja tema ) , tebi treba zabranit pristup forumu na neodredeno, cisto malo rekreativno . Njima treba zabranit da skacu s opremom a tebi ne da s kilometar lezis negdje u nekom grmu i pijes kavu i pises poruku dok snajpas ekipu i jos se ljutis sto skacu ? stvarno si pr0.
zasto bi mi trebalo zabranit pristup forumu? btw dodji jednom na mapu na kojoj igram pa ces vidit kako pijem kavu u nekom grmu... a i takoder citajuci tvoje postove na forumu zakljucujem da si jedini koji voli s**ti po ostalim clanovima ako postave neko pitanje koje tebi spada u tvoju neku kategoriju "glupih" pitanja. ako ti smetaju moji postovi ne citaj ih i suzdrzi se od odgovaranja na iste. hvala

OT: Najbolji score do sada.

Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Da bas to treba zabranit da se kamperima maksimalno olaksa posao. Ja isto skacem ko lud kad znam da me snajper cilja..
Nisam kamper, niti sam ikad bio, mozda u pocetku dok nisam pohvatao sve stao bi na nekih 200tinjak metara od zarista a sada se spawnam uvijek blizu borbe i trcim okolo trazim dobar zaklon jer dok snipas naravno ne mozes trcat okolo ko kokos bez glave i ubit nekoga bez ADSa

Zadnje izmijenjeno od: R@zzoR. 18.01.2012. u 17:52.
R@zzoR je offline   Reply With Quote