Citiraj:
Autor Visitor Q
a skak'o bi bome i R@zzo sa vrecom cementa u rukama da mu irl na nekoj cistini prozuji jedan 7.62 NATO pokraj glave 
|
ma skacem i ja ali me nasmijalo kako je lik skakao kao budala jednu pola sata dok nije popio HS.
Citiraj:
Autor xulos
A citajuci tvoje postove unazad mjesec dana ( nebitno koja tema ) , tebi treba zabranit pristup forumu na neodredeno, cisto malo rekreativno  . Njima treba zabranit da skacu s opremom a tebi ne da s kilometar lezis negdje u nekom grmu i pijes kavu i pises poruku dok snajpas ekipu i jos se ljutis sto skacu ? stvarno si pr0.
|
zasto bi mi trebalo zabranit pristup forumu? btw dodji jednom na mapu na kojoj igram pa ces vidit kako pijem kavu u nekom grmu... a i takoder citajuci tvoje postove na forumu zakljucujem da si jedini koji voli s**ti po ostalim clanovima ako postave neko pitanje koje tebi spada u tvoju neku kategoriju "glupih" pitanja. ako ti smetaju moji postovi ne citaj ih i suzdrzi se od odgovaranja na iste. hvala
OT: Najbolji
score do sada.
Citiraj:
Autor MAGARAC
Da bas to treba zabranit da se kamperima maksimalno olaksa posao. Ja isto skacem ko lud kad znam da me snajper cilja..
|
Nisam kamper, niti sam ikad bio, mozda u pocetku dok nisam pohvatao sve stao bi na nekih 200tinjak metara od zarista a sada se spawnam uvijek blizu borbe i trcim okolo trazim dobar zaklon jer dok snipas naravno ne mozes trcat okolo ko kokos bez glave i ubit nekoga bez ADSa