View Single Post
Staro 18.01.2012., 16:35   #1194
Beetlejuice
Nisko letim, visoko padam
Moj komp

Beetlejuice's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
bit će da se solitarišeš sa Dutyjevcima i da si za njih određeni broj misija napravio. ili si negdje koknuo kakvom freedomovca. OK, Freedomovci se bore da Zona bude otvorena i dostupna svima. Postoje neke nesuglasice između njih i znanstvenika, ali ne opet u toj mjeri da bi te oni našutirali zbog toga... ili postoji nekaj a da ja nisam vidio. ne znam, ali reć bi prije da si prijatelj Dutyjevcima, pa su te zato našutirali. u SoC-u nije moguće postati pripadnik bilo koje frakcije, osim ako nisi instalirao Complete mod i platio Barkeepu da te ubaci u jednu od frakcija. Onda je svašta moguće.
Eto meni odgovora ili jedan od njih. Imam instaliran complete mod i da platio sam Barkeepu za ćlanstvo Ekologa i stoga pošto su oni "dobri sa svima" postao sam frend s djutijima što freedom-ovcima ne odgovara(što ne bi trebalo tako bit) ili sam naletio baš na tu skupinu freedom-ovca koja ne tolerira Ekologe. Nisam ni jednog freedom-ovca smaknuo to dobro pazim. Uglavnom vratio sam se na save prije učlanjena i od tuda dalje idem kao Loner. Obavljam misije tko god se ponudi ali još uvijek sam neutral prema svima. I dobro si me sjetio na misije kod djutija, u zadnje vrijeme ih dosta često obavljam a ne želim si priuštiti freedom-ovce na grbi.

Beetlejuice je offline   Reply With Quote