Citiraj:
Autor SilentException
 To sto ti misliš da možes određivati tko može a tko ne može raditi oko računalnih komponenti nema nikakvog smisla, zato bolje da nisi ništa napisao. Ako Petar iz Gerova želi sam sastaviti konfiguraciju po uputstvima iz Entera, to mu nećete zabraniti ni ti ni bilo tko drugi. Uostalom, moj komentar je bio samo na to da netko neće znati pročitati to sa covera a s druge strane držati će se SVIH uputstava koji mu pišu na maternjem jeziku.
|
wolw ti je napisao, ja sam isto, no mene nisi qoutao. ako i petar iz gerova slozi komp, po slovu zakona mora imati nekakav dokument da je ovlasten za taj posao. mislim, kad se pozivas na zakonik, onda cemo do kraja ici tom igrom, zar ne?