View Single Post
Staro 18.01.2012., 08:50   #181
brmbo
Premium
Moj komp

brmbo's Avatar

Datum registracije: Dec 2011
Citiraj:
Autor markosan Pregled postova
Preporuka neslužbenog firmwarea, po meni najbolja do sada (nisam neki ekspert, ali probao sam ih prije toga 5-6 verzija, što službenih što neslužbenih i ova jedina radi kako spada):

Link

Radi se o počišćenoj verziji službenog Prestigio Froyoa, uz za mene nezamjenjiv dodatak što su hard tipke remapirane na način da kratki pritisak radi volume up/down (umjesto page up/down), a dugi pritisak na gornju tipku radi BACK umjesto HOME. Ovo zadnje je super bitno kod aplikacija koje odu u Fullscreen i za neke stvari je nužan back gumb.
Stvar je brza, touchscreen je super precizan (iako ga treba jače stiskati, ovo vjerovatno ima veze jedno s drugim), nema buđenja iz standbya, market radi bez problema.
Dva problemčića: youtube HD mi nije radio (ali nisam se puno ni trudio), i kad sam ga jednom ostavio na punjenju preko noći i otkačio od punjača nisam ga mogao ugasiti dok ga nisam vratio na punjač, jer TS nije htio raditi da potvrdim shut down
I ja koristin ovaj već nekoliko dana i zadovoljan sam ali ne mogu instalirati google talk ,pa ako neko zna kako jer san prova nekoliko verzija i ni jedna se ne može instalirati
brmbo je offline   Reply With Quote