View Single Post
Staro 18.01.2012., 01:14   #948
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor SilentException Pregled postova
Čovjeku koji ne zna Engleski: niti jedan. Ili je takav čovjek po tebi "nepismena seljačina"?
cuj, iskreno, na svakom jamstvenom listu pise nesto tipa da onaj tko ugraduje mora imati servisersko zvanje ili tako nesto, ovlastena osoba itd. e sad, posto se racuna da je engleski jedan (ako ne) i najpoznatiji jezik u razvijenim zemljama, ako se uzme u obzir da je manual takoder tiskan na engleskom, stranice od svih proizvodaca da su na engleskom - u cemu je problem? u tome sto nije na CRO?

ok, idemo pogledati s druge strane - da se naknadno stavljaju naljepnice na CRO. mislis da bi hrvoje/mirko htjeli kupiti maticnu cije je pakiranje otvoreno?

uostalom, ako je ova naljepnica problematika ljudima zato sto je na nepoznatom jeziku, onda smo kao nacija u debelo vecim govnima nego sto se okrecem i gledam.

ali ponavljam, ako imas znanje da sklopis i raskopis cijelu konfiguraciju (jer si ocito toliko sposoban cim saljes "sam ti" maticnu na reklamaciju) i ne znas engleski, e onda je i upitno koliko se kuzis i u kompove kao takve. daklem, automatski nisi niti iole "ovlasten" za baratanje komponentama, sto jasno pise na uvjetima jamstva, na CRO jeziku .

Burko je offline   Reply With Quote