View Single Post
Staro 17.01.2012., 23:41   #928
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
S poslovnicom Split ima naravno problema jer npr. lik koji tamo trenutno radi je informiran za poludit.

I ja radim u trgovini (veliki prehrambeni lanac s 2000-3000 različitih artikala u sustavu) i kad me kupac pita za nešto nije me sram reć "ne znam", pa onda u prisustvu kupca pročitam detaljnije specifikacije ili pitam nekoga s tog odjela i zapamtim informacije.

Moje iskustvo je nedavno bilo za naručenu pasivnu karticu.
Namjerno sam inzistira da isprid mene otvori kutiju - iako je prodavač sam potvrdija da je riječ o pasivnom modelu kao šta stoji na narudžbi, pa eto nema smisla zavirivati.
Naravno na kartici je bija aktivni prculjak od 5-6cm promjera, a na njegovom licu efekt iznenađenja ko u naivne školarke.
Onda lik stane objašnjavati kako je to zapravo tih ventilator i kako slika proizvoda može varirati.

"Uljudno poklopim" da je vent na bivšoj grafi krepa zbog prašine i poveo sa sobom GPU (a Sherlocku nisam još dodatno tija objašnjavat kako sam htio vidjeti proizvod zbog tog famoznog "Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima." pa u konačnici nisam osta zatečen kao njegova malenkost).
Naravno ništa drugo pasivno nije bilo u ponudi do neke normalne cijene (kupova sam za žensku osobu koja se u računala razumi ka ja u tržište vrijednosnih papira i treba joj grafa samo za prikaz slike) jer eto Split je očito selendra, a njihova politika možemo naručit robu samo sa centralnog skladišta je divna.

Ima također duže vrime da me je jedan drugi prodavač (taj radi u njih praktički od otvaranja poslovnice) uvjeravao kako taj SATA II / SATA I jumper ne dolazi već odavno - inače taj WD disk je imao taj jumper nego sam fizički htio provjeriti prije nego platim.
Nisam imao živaca ni volje likovati, već sam ostavio novce uzeo disk i pozdravio "gospodina koji sve zna".

Za kraj mogu samo reć da su prodavači iz Linksa zapravo profesionalci u odnosu na neke iz konkurentskih firmi. Žalosno.

PS Usput cijena njihove robe je za svaku pohvalu a servis tako divan (ako matičnu dajete ne zaboravite plastični CPU cover - to Vam inače isto spada pod full bundle) Sarcasm mode off

Pomelo mi sig -.-
Drvoje je offline   Reply With Quote