View Single Post
Staro 17.01.2012., 20:56   #4161
Alfa_R
Registered User
Moj komp

Alfa_R's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor njuskalo Pregled postova
I sve je to super, nego, meni na "otpusnici" pise sta je promjenjeno i dolje pise da gara na te dijelove ide 3 mjeseca (kao rezervni djelovi), ili se produzuje na garanciju laptopa ako je ona dulja, a ne po ovom sto pise u ovom zakonu da tece nova garancija na taj dio. Ovog trena mi to nije vazno jer sve radi, ali ako dode do nekog kvara u narednih 3 godine dali bi uspio ostvarit svoju garanciju pozivajuci se na taj zakon, iako oni tvrde da je istina ovo sto pise na "otpusnici" (a cini mi se isto pise i na jamstvenom listu koji sam dobio s laptopom)?

Kako li ga muljaju.
Mogu si to okačiti mačku o rep jer zakon kaže:
Garancija na promjenjeni dio ti ide ispočetka i vrijedi koliko si imao garancije na laptop jer si ga predao u jamstvenom roku.

To što ti piše na tom papiru bi bio samo dokaz protiv njih i to što piše u jamstvenim ne vrijedi ako nije u skladu sa zakonom.

Da si ga predao izvan, onda bi vrijedilo to koliko ti daju - 3 mj.
Po trenutnom zakonu naravno da ćeš ostvariti to pravo ili na lijepi način ili sa dopisom s povratnicom na koji oni neće na papir staviti nešto ako nije u skladu sa zakonom.

Da sam na tvom mjestu ja bi im isti tren poslao dopis sa povratnicom sa istim tim pitanjem i citatom zakona. Pa nek stave na papir ako su toliko sigurni u to.
Kupnja na daljinu- povrat unutar 14 dana? -> Link...
Alfa_R je offline   Reply With Quote