Dečki pozdrav!
Milentije:
Stvarno mi je žao ako sam ti ostavio takav dojam, stvarno mi nije bila namjera. Definitivno imaš pravo za Thermalright, ja krivo vidio i ispao glup

.Sry za telefon, u tom periodu je znao zvoniti cijeli dan a bude po 20 kupaca u dučanu, a pola radnog vremena smo i kolega i ja sami, probaj nazvati sad kad nisu blagdani, garantirano javljanje. Večinu vremena uglavnom provodim sa "ameterima"

u hardver da ponekad i ja zaboravim da ima i ljudi koji se stvarno razumju u ono šta kupuju, i više nego ja. Ubuduće mi samo recite da ne trebate nikakav savjet ili mišljenje i ja zašutim (ionako previše pričam cijeli dan, hehe). Morati ću taj "refleks" malo popraviti.
danijel_b:
Ovo što sam naveo za kupce amatere gore u postu vrijedi i za tebe, još jednom stvarno mi je žao ako sam ostavio loš prvi dojam, i kažem ovo za mišljene i savjete me traži oko 90% kupaca pa se čovjek valjda naući, već sam na automatici. Nemoj se ljutiti za miša, shvati da smo još uvjek mlada poslovnica i nisam bio još siguran koji se sve artikli smiju vaditi iz org. pakovanja. Ako ti kažeš da je Karl (car, by the way

) iz OS tebi izvadio, meni je to zeleno svijetlo, drugi puta kada dođeš samo uperi prstom i biti će ti pezentirano (u tišini, naravno

). Sry još jednom.
Uglavnom, u znak isprike htio bih obojci ponuditi links člansku iskaznicu s kojom ostvarujete brojne pogodnosti pri kupnji hardvera. Nadam se da sve ovo možemo ostaviti iza nas i da se vidimo uskoro!
P.S. Samo mi naglasite da ste vi jer mi prođe hrpa ljudi kroz radnju pa zaboravim lica...
Hardwiz42 frende, hvala na pohvalama. Nema se potrebe svađati, svi smo tu prijateljski raspoloženi, samo mali nesporazum. Tebi bih ponudio članstvo, ali ti si već član.

pozz