Tema: Motori
View Single Post
Staro 17.01.2012., 18:51   #372
zwer54
Premium
Moj komp

zwer54's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Omega, pretjeruješ... Taj lik zna vozit i vozi jako dobro, ako do sad nije, onda svojom krivicom vjerojatno ni neće stradati... Bit će mu kraj kad netko drugi u prometu napravi nešto neuobičajeno... Ali očito je da se tamo to ne dešava... Tamo se to može za razliku kod nas, jer ostali poštuju promet i voze se pravilno pa ovaj to zna i zna kako i kuda proći... Dok kod nas tog nema, ne možeš računati na nikoga ispred sebe da će se vozit kako bi trebao, već npr ja, svakim prilaženjem nekom autu prolazim kroz strah da će kreten skrenut, zakočit il šta već izvest...

Nije da podržavam ovakvoga, ali šta sve ljudi rade, on je milina... Ameri ratuju kontinent po kontinent već cijelo stoljeće, pobili stotine tisuća ljudi (uglavnom takva politika) a ti ovak kažeš za jednog vozača...

I ono najbitnije, ako se on tako ne smije voziti, zašto smije legalno kupiti i registrirati takvo vozilo??? Pa ne znam jel ima itko da ima R motocikl od 1000 ccm i da nije bar jednom van staze stisnuo preko 200 km/h...??? Samo pišljivih 200 km/h, šta je to za jedan od par tisuća registriranih samo u hrv, šta je to za motor koji u prvoj za manje od 10 sec dode do 180 - 190 km/h (a još ima i 2. i 3. i 4. i 5. i 6. brzinu) i legalno ga kupiš i registriraš??? I onda je ghost rider glup?? a kaj je sa prodajom i zakonom??

daj svima puške i pištolje pa me pitaj jel se nebu pucalo...