View Single Post
Staro 17.01.2012., 13:21   #4
skyman
Premium

skyman's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Tko je kriv ? W7 smetje + "dobar" driver.
Koja pod verzija točno (postoje 301, 302, 305 i 308) ?
Ne mogu ti točno reć, nisam sad doma...al mislim da je isti driver za tu cijelu seriju printera...

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
daj provjeri event viewer da li javlja kakve errore na spooleru kompa di je spojen printer.

kaj ti kaže kad hoćeš sprintat nešto? da ga nema, da nema konekcije, da je offline?
Evo provjerim navečer, pa evo da ti malo slikovitije prikažem..odem u "Printers i Devices" i tamo je printer samo je onako blijede boje , tj. offline je...kad odem u networks and sharing centar odaberem svoju mrežu i onda računalo A..prikaže mi naravno dijeljeni mrežni disk (kojem imam pristup) i tamo je ikona od printera, kliknem desni klik na to..Connect..javi mi da se ne može spojit...

Zanimljivo je napomenut da mi je ovo prije radilo bez problema..samo što je prije na računalu B bio instaliran Xp i na njega je bio spojen printer...na A računalu je bio win 7 kao i sad..i to je funkcioniralo bez problema...pa sam onda instalirao Win 7 na računalo B..na njemu je bio spojen printer dok se nije pojavio ovaj problem..onda sam prebacio printer na računalo A..i opet se počeo pojavljivat ovaj problem...

Najrađe bi ga kroz prozor bacio...

Zadnje izmijenjeno od: skyman. 17.01.2012. u 13:28.
skyman je offline   Reply With Quote