View Single Post
Staro 17.01.2012., 12:42   #1
skyman
Premium

skyman's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Printer (Win 7 sharing) problem

Imam dva računala na kojima je instaliran Windows 7 Ultimate 32-bit, ta dva računala su spojena na sx763 t-com router...znači u lokalnoj su mreži...oba sam računala stavio u isti Workgroup...računalo A ima dijeljeni mrežni disk kojem pristupam s računalom B..i to funkcionira bez problema...e sad na računalo A sam spojio printer (Lexmark s300) i podesio Sharing opciju da ga mogu koristit i na računalu B...to isto radi bez problema..al svako malo (svakih par dana)...na računalu B, se ne mogu spojit na printer, dok mogu pristupit dijeljenom disku na računalu A bez problema...onda moram remove device na računalu A..opet ga dodat u Printers i Devices, podesit sharing..i onda opet ga dodat na računalu B i onda naravno opet proradi dok ne prođe par dana i onda opet ne mogu pristupit printeru s računala B...na oba računala imam admin račun i standard user account..koriste se standard user accountovi...e sad šta bi moglo tu stvarat probleme? čudno mi je to da i dalje mogu pristupat mrežnom disku bez problema, a printeru ne mogu...
skyman je offline   Reply With Quote