a neznam sta da ti kazem
moje iskustvo je da sa aplikacijama koje placas one rade kako treba dok ove free varijante su govno.
-nijedan ios aparat ti nema klasicne folder strukture jebiga nekad smeta nekad ne npr mene ne al do tog cemo doci kasnije
nema browsanja po folderima jer ti "netreba" otvoris iphone/ipad u itunesu i imas pod applikacijama imas file share i onda recimo u good playeru stavis sav video u doctogo stavis sav office i pdf materijal itd.
da nemoze se dodati sig za svaki mail acc i to je debilno da ga jebes...
photoviewer je to photoviewer

a za sto ti treba vise foldera ?
contacts app je debilan tipa zasto nebi mogao iz prikaza svih imena brisati kontakte ? al jebiga
itunes je ok ako ga naucis koristiti ko glupi amer a ne ko tech user (jebiga zalosno al istinito)
flash je sporo govno i jos nisam vidio uredjaj na kojem flash radi perfektno (a da to nije laptop ili stolno racunalo)
a gle imho neke stvari mozes srediti neke ne.
moja preporuka stavi si
goodplayer jedan od jacih playera na svim platformama ima wifi mogucnost sheranja ma cudo.
doctogo najbolji office pdf app
dropbox jer radi ono sto bi trebao
ako zelis otvoren sustav uzmi android al evo imam hd2 i ip4 i imao sam vise problema sa droidom nego sa ip4 (mozda jer vise drkam po njemu) al sve ima svoje zasto i zato.
Citiraj:
Autor estugarda
Par primjera;
- Nema USB drive mode-a sa klasičnom folder strukturom uređaja (čak ni uz JB i aplikacije za to)
- Nema browsanja po folderima, osim u komercijalnim aplikacijama koje također ne rade kako treba.
- Ne može se dodati mail sig za svaki posebni mail account (koliko je ovo debilno?); iz ovog mi proizlazi hrpa problema zbog posla.
- Photo viewer ne prepoznaje folder strukturu dalje od jednog sufoldera (totalna katastrofa za prezentacije), a komercijalnog ekvivalenta nema.
- Contacts aplikacija ima najružniji UI koji sam ikad vidio na mobilnim uređajima i ima puno neiskorištenog prostora, a ne prikazuje puno informacija koje imam u Contact-ima, a koje su inače vidljive u WMu, WP7, Androidu, Windowsima, pa čak i Symbianu, ako se dobro sjećam.
- Slično izgleda i iBooks, ali barem je to jedna od rijetkih aplikacija koja funkcionira donekle, ali naravno, samo sa filetype-ovima dragim Appleu.
- iTunes je lutrija i to bugovita, drag&dropam nešto i molim Boga da se uopće nešto pojavi negdje na iPadu, pa makar i na krivom mjestu. (Zašto pobogu!? Automatsko prepoznavanje sadržaja bi bio dobar feature, ali oslanjanje isključivo na to je katastrofa. Naročito kad ne funkcionira kao na iTunesu.)
- Za registraciju na AppStore treba dati sve kontakte, uključujući i broj kreditne kartice...(postoji workaround, ali do njega se dođe kad je prekasno)
- Inače solidan browser nema podršku za flash; razlog: taština
Jedna zanimljiva anegdota. Na službenom supportu i drugim forumima o iOSu i IPadu, odgovor na mnoga (ako ne na većinu) pitanja tipa "how to..." počinje sa;
"I am sorry, but this is not possible on iPad, because iPad was not meant to work like that..."
|