View Single Post
Staro 16.01.2012., 16:43   #5217
poltergeist
Premium
Moj komp

poltergeist's Avatar

Datum registracije: Aug 2010
Citiraj:
Autor scp Pregled postova
a jesmo osjetljivi...
daj da te pitam sta bi ti onda htio? po ovome sto si napisao, kad bismo eliminirali sve sto je dodano u bf3 mogli su jednostavno izbacit nove mape za bf2 pa bi ocito onda bio prezadovoljan jer bi to bila igra po tvom ukusu.
i meni zna animacija skakanja dopizdit nakon 2-3 neuspješna skoka preko slomljenog zidića, al isto tako se roflam svaki put kad skočim u BC2 i ostvarim odraz od cijelog metra sa 30 kila oruzja i opreme na leđima i u rukama. da ne spominjem cinjenicu da ne mozes u isto vrijeme strafeat i trcati ravno, tak da svaki put kad hocu skrenut moram misem usmjeravat kud zelim ici, povraca mi se od toga. no dobro, back to bf3.
sto se tice zapinjanja za zidove i drvece...zezas me? kako jopis kaze, sta bi radije kao duh jednostavno prosao kroz sve prepreke na putu? sori al radije zapnem par puta za drvo nego se clipam kroz hrast od 3 metra opsega kad ga tenk srusi. znas ono, cisto imerzije radi. jedini flashy bullshit kojem mogu zamjerit nakon intenzivnog igranja bf3 otkad je izasao je jos uvijek usrana baterija koja je i dalje supernova na otprilike 5 metara daljine. suppression efekt je po meni odlican, jer ostvarujes određenu prednost pred likom kojeg pocnes gadjat sto je sasvim realno. ili bi ti radije kao u codu, kad pocnes pucat po liku sa 5 metara s ak47 da se on okrene i baci ti tomahawk u čelo. meni je prvi instinkt kad vidim suppression efekt na svom ekranu da potrazim zaklon, legnem, cucnem sta vec. samo da ostanem ziv dok ne capam flag, sto bitno dodaje samom osjecaju imerzije.
ne znam, bf3 definitivno ima apsurda u samom temeljnom dizajnu igre, al reci da ti se smucilo nakon pol sata igranja i onda tvrditi kako neces vise igrati je glupost.
i btw, battlelog je po meni praktican nacin trazenja igre, filteri su odlicni, spajanje vrlo jednostavno i organizacija partija s ekipom na TS kroz battlelog teče bez ikakvih problema.
ti si valjda onaj tip igrača kojemu je jedini fps koji valja quake 3, a jedini rts starcraft. hipsterizam gdje god se okrenes.
Pa cekaj jesam ja lijepo napisao da se MENI to ne svidja. Ne budi veci fanboy od CODovaca. Baka me pitao sto mi se to tocno ne svidja i ja sam odgovorio a ti si sada butt hurt. Netko voli Led lampe u kucistu i lcd displaye na tipkovnicu. Ja ne volim. Nije mi sjeo i gotovo. Sam sam vec rekao mozda bi se navikao na to da sam duze igrao ali jednostavno mi je to jucer bilo pre frustirajuce. Vracam se BC2. Sta god da bilo nemoj biti butt hurt sto se meni ne svidja igra koja se tebi svidja
poltergeist je offline   Reply With Quote