View Single Post
Staro 16.01.2012., 15:50   #907
Hardwiz42
Registered User

Datum registracije: Jan 2012
Citiraj:
Autor Milentije Pregled postova
Danas sam bio u Linsku u Slavonskom Brodu. Strašno sam ispizdio zbog čobanina koji tamo radi. Zove se xy (tako mi piše na računu). Ulazim unutra i pitam zašto se niko ne javlja na teleon (zvao sam 4 dana po 30-40 puta svaki od 2 broja koji su navedeni na stranici, i naravno, niko se nije javio). Pitam ga zašto se niko ne javlja, kad on poče onako povišenim tonom meni o tome kako je stalno gužva i nemaju ni on ni kolega vremena da se jave. Ja sam samcijat u radnji, a on mi priča o gužvi koja ga sprječava da se javi na bar jedan od 100+ mojih poziva.

Pitam ga ima li na stanju nešto od Thermalrighta, kad on se pravi lud. Ja pogledam u njega, kad on meni: "Ja nikad nisam čuo za tako nešto, a ako ja nisam čuo za to, onda to ne postoji." (tim riječima)
Nakon 10ak sekundi tišine on nastavlja: "Nije Thermalright nego ThermalLight." Meni opet faca . I tako on nastavlja meni objašnjavati kako sam ja nepismen i kako ne znam pročitati šta zapravo piše.

Naduvano glupo derište. Stvarno mi nije jasno da može biti toliko glup i tako se ponašati... Sav je on pun sebe, našao se tu nešto objašnjavati a nema pojma kakve gluposti valja, i još se propinje na zadnje kad priča. Bezobrazno da ga treba tući.
Hej, to što ti pričaš su gluposti.... Sa linksom iz Broda imam samo odlična iskustva. Dečki su super, uvijek mi pomognu i kad ne moraju. Oba se odlično kuže u hardver. Sklopio sam si komp, sve po njihovim preporukama i preeezadovoljan sam. Ovakvih danguba koji se samo žale poput tebe su puni forumi, svi samo nešto serendate i glavni ste na forumu, a u stvarno životu ste male curice. Samo da znaš da ću ovo reći dečkima u linksu... Kada znaš biti tako hrabar na forumu (sva sreća piše ti ime na profilu) sada će se znati tko serenda po njima, a dečki su zaslužili samo pohvale, posebno nakon promašaja od zaposlenika zvanih ve-m.. i hgsp....... živio links brod!

Zadnje izmijenjeno od: buljo. 16.01.2012. u 16:00.
Hardwiz42 je offline   Reply With Quote