Ako je netko nepristojan ili u najmanju ruku neadekvatan u tom trenutku, red je obavijestiti poslodavca koji će uvijek reagirati. Znam da nitko nije savršen, pa tako ni moja malenkost, ali bi volio da rasprava ne ode u krivom smjeru.
Ja pak imam samo riječi hvale za Links u Zagrebu, dečki su uvijek bili kulturni, ljubazni i rado su pomogli, pa makar došao kupiti samo tintu za pisač ili ventilator. Ako je gužva ili panika, ili ako trgovac ima neki "svoj dan", a jbg bad luck, svi ga imamo. Ja sam jutros na poslu htio pobiti pola svojih kolega zbog nekih svojih mušica. Nekad jednostavno treba imati strpljenja i razumijevanja.
No kod nekih ne, npr u jednom drugom IT dućanu, gdje su nekulturni svaki put kad uđeš unutra. Njima sam jednom prilikom i očitao bukvicu, isprva pristojno, no poslije je skoro došlo do sukoba jer dečki imaju puno jezika, a malo poštovanja. Otada tamo više ne idem.
Sada ću opet neke stvari kupiti u Linksu, makar su skupi, ali em imaju svoj servis (koliko toliko) i uvijek me ljubazno prime. Eto, nadam se da sam malo smirio strasti. Pozdrav svima