View Single Post
Staro 16.01.2012., 13:31   #1
faal
Registered User

Datum registracije: Mar 2010
(riješeno) Prozori u Windows 7 postaju neaktivni

radi se o win7 64bit. u prosjeku svakih 10ak (ne mora biti, nekad duze, nekad krace) sekundi aktivan prozor postaje neaktivan, bez obzira o kojem se radi - bio on word, firefox, ili obic[upravo je postao neaktivan] obican my comput[opet] computer prozor. dosta je iritantno i gotovo nemoguce ista raditi. dosad sam proskenirao komp u safe modu sa malwarebytesom i nod32 i nisu nista nasli.

molim vas bilo kakav prijedlog ili ideju osim reinstalacije windowsa. (tijekom pisanja ove teme prozor je postao neaktivan 8 puta).

moram primjetiti da mi se cini da se to u safe modu nije dogadjalo. evo i liste aktivnih procesa:

http://i.imgur.com/lD4Hz.jpg

EDIT: primjetio sam da proces update.exe, koji ima ikonu od firefoxa i pise da je od mozilla corporation, kad ga ugasim upali se! i opet i opet. nalazi se u C:\Program Files (x86)\Common Files\ComObjects, molio bi nekoga tko koristi firefox i win7 64bit da provjeri jel ima aktivan taj update.exe u procesima, a ako nema, da provjeri jel mu se doticni fajl nalazi u tom direktoriju i koliko je velik

Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 16.01.2012. u 15:16. Razlog: prevelika slika
faal je offline   Reply With Quote