View Single Post
Staro 16.01.2012., 00:54   #5207
poltergeist
Premium
Moj komp

poltergeist's Avatar

Datum registracije: Aug 2010
Citiraj:
Autor tigerija Pregled postova
Pa mislim da jump animacija ne izgleda tako loše. Oo
Pa sama animacija izgleda super. Ja kad sam je vidio na trailerima mi je izgledala odlicno. Ali u igri/praksi me smorila nakon sat vremena. Imam osjecaj kao da sam na tjelesnom i preskacem kozlic over and over again.

Citiraj:
Autor bAKa-47 Pregled postova
ok,ovo je forum i cjenim tvoje mišljenje. Samo nisi rekao što to točno nevalja?
Ma opcenito previse novelty i gimmick gluposti za moj ukus. Hrpa odbljesaka, milijon scopova, knife/jump/death animacija, suprresed fire efekt, pretrpan minimap, kojekakvi amblemi, skinovi, smijurija od battlelog itd...Jednostavno pile and pile of shit nabacano na nesto sto je mogla biti odlicna igra. Mozda mi zato to i vise smeta nego da se radi o nekoj igri koja je u startu smece. Nekom se to svidja ali meni osobno ne. Smjesno mi je da su pridodali vise paznju tim glupostim nego recimo destrukciju koju jedva da sam i vidio.

A da ne pricam sto sam stalno zapinjao na kojekakve cigle, pragove, kutije, zidove, drvece(??) itd.

Neznam, mozda mi je trebalo jos neko vrijeme da se naviknem na to sve ali kao sto sam rekao nakon par sati igranja poceo me vec stomak bolit. Nazalost.

Edit:
Citiraj:
Autor afterburner Pregled postova
ako te stvarno stomak boli od igre onda se bojim da imas vecih problema nego da igra ne valja
Figurativno

Zadnje izmijenjeno od: poltergeist. 16.01.2012. u 02:09.
poltergeist je offline   Reply With Quote