Došao i ja u posjed ovog kućišta, normalna verzija bez docka i USB 3.0, 399 kn u Linksu. Nakon početnog razočarenja čim sam uzeo kutiju u ruke i njezine lagane težine slijedilo je još par. Naime, prije njega sam imao Anteca 300 koji tu negdje u cjenovnom rangu 431 ali je kvalitetom izrade i čvrstinom klasa iznad ovog Coolermastera. No šta je tu je, reko idem to posložit pa šta ispadne.
Ugl. nakon što sam sve posložio bitno mi se popravio dojam, kućište jest perolaka kategorija ali zaista nema nikakvog vibriranja, zujanja ili slično i što mi je najbitnije - vrlo tiho. Ubacio sam još jedan 120mm vent na ispuhu plus prednji što serijski dođe i stvarno su gotovo besčujni. Cable management je teže odraditi, kroz rupu koja je kod napajanja mogu proći samo molexi i sata naponski konektori, no pošto ja tog imam pun klinac dobro mi je i ta rupa došla, dosta se zakamufliralo od iza. Ostaje vam u biti vidljivo 24 pin kabel za matičnu, 12v za proc i 6 pinski za grafu, ostalo se da lijepo sve sakriti.
Eto, ugl. nakon početnog pomalo razočarenja na kraju sam ipak generalno zadovoljan sa kućištem, eventulano još jedan vent gore ubaciti i to je to. No mislim da bi kućište moglo komotno još nekih 50 kn dolje i onda bi bio pun pogodak.