View Single Post
Staro 14.01.2012., 23:03   #803
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor microsoft66 Pregled postova
netreba nikakv spomenik,barem dok ne pogodim jedan ovakav listic

sto se mene tice fulao 1 ili 10 sasvim isto

naravno da je ovo sreća(mada sam imao jos 2 ili 3 puta slican listic gdje je fulano max 2 para) ali i dosta ulogu igra i statistika i brojevi(može se reći da treba i biti numerlog newbie)

svi mi imamo neki svoj način igre i klađenja,ja sam se našao u ovome(puno parova,mali koeficijenti tj gdje su najvece vjerovatnosti i srednje uplate)

prije sam igrao standrad kao i svi petokunaši 2-3 para obicno lige prvaka za 500njak kuna

solidno zarađujem pa si mogu priuštiti ovakve listice(gdje ja gubim) i ako jednom uleti onda ce to biti veselo..a danas je bilo jako blizu

klađa mi nikako nije način zarađivanja niti se smatram nekim znalcem(barem dok nedobijem )
Prošlost čini statistiku a rijetko kad je primjenjiva u sadašnjosti,ekipe se konstantno mjenjaju,ozlijede,odlasci,dolasci,moral,motivacija...i tu istu statistiku čini niz pozitivnih i negativnih ishoda,mix uspjeha i razočaranja,teško će prognozirat nešto na temelju statistike.

Nekad sam donosio zaključke na temelju statistike,pa sam shvatio da je statistika prošlo svršeno vrijeme i da mi ta ista statistika ne garantira nikakav budući rezultat,zapravo,bude baš suprotno...

Teško je bilo što reć i objasnit,na kraju krajeva ovisiš o sreći,sve je to spontanost...naravno osim ako ne pričamo o parovima koji se plaćaju 1.1 - 1.15 koeficijentom

Sretno!