View Single Post
Staro 14.01.2012., 22:00   #801
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor microsoft66 Pregled postova
@Thoroughbred B

pratim engleze vec dosta dugo,sve duple šanse sa konačnim koeficijentom cca 200-250 i ulozi tipa 200njak kuna,nije to tako strašno za pogodit.još sam imao predosjećaj neki da će me favoriti sjebati i baš sam bacao sumnju na totham ili chelsea i bio je to totham.jebiga dešava se,kujemo kombinaciju za sljedeću subotu.što bi se reklo od vikenda do vikenda

baš gledam malo tekmu,koja je to bunkerijada ljudi moji ..svi u 16ercu i ZID.tako je to,većina momčadi tako igra kad dođu u goste gornjem domu
Dobro,kad ti tako kažeš,to je po meni strašno puno za pogodit,gotovo nemoguće koliko god "pratio",to je sport,puno rezultata odluči sama sreća,odnosno nesreća.

Šibaj ove SS-ove od listića ako pogađaš toliko parova s tim koef. da ti ljudi koji su 101% u tome godinama podignu spomenik

Ozbiljno ti govorim počni naplaćivat svoje prognoze jer to što kažeš da nije tak strašno pogodit je nemoguće u svijetu kakvog ga ja znam

Što se tiče favorita,to nije osjećaj to je činjenica da će svaki dan nekoliko favorita sj...,to na kraju krajeva i čini statistiku