View Single Post
Staro 14.01.2012., 16:07   #8666
Hrvoje xyz
lepi

Datum registracije: Nov 2005
Ja pogledao ono kaj je u kinima , sad koji je to nastavak, kaj ej to neznam , Girl with the dragon tatoo se zove jel po americki - pa dobar mi je film.Isplati se otic u kino, iako traje 2.5 sata. Zanimljiv u svakom slucaju, prije filma nisam znao da je to ekranizirano po svedskoj knjizi, cemu vec, a dok sam gledao film sam stalno razmisljao kak cudno da glavni lik i likusa da nisu savrseno zgodna stvorenja kojima sve ide od ruke..reko to mi je nes cudno..sad vidim zasto, u originalu je radeno van praznoglave amerike.,

Sherlock - isto dobar , u rangu onog proslog , iako me onaj prosli mozda ipak malo vise zainteresirao, kao da je bio mrvicu zanimljiviji. No, meni su oba super , al mozda je do toga sto sam procitao valjda sve romane o Sherlocku, pa ono..

The guard - pogledao prije par mjeseci, svidio mi se, al meni se opcenito svida taj britanski nacin, britanski film, isto ko i serije njihove. Recimo usporedio bih taj film sa jednom serijom njihovom novijom , zove se "Shadow line" , jedna od boljih (kratka nazalost) serija koje sam gledao , mislim da ima 8 epizoda, jako dobro, bas te tjera da gledas dalje..kriminalisticka, ali stvarno zanimljiva , nije klasicna opet americka da WillSmith ide spasiti LA od zlih preprodavaca droge.
Hrvoje xyz je offline   Reply With Quote