View Single Post
Staro 14.01.2012., 01:24   #893
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Danas sam bio u Linsku u Slavonskom Brodu. Strašno sam ispizdio zbog čobanina koji tamo radi. Zove se M.D. (tako mi piše na računu). Ulazim unutra i pitam zašto se niko ne javlja na teleon (zvao sam 4 dana po 30-40 puta svaki od 2 broja koji su navedeni na stranici, i naravno, niko se nije javio). Pitam ga zašto se niko ne javlja, kad on poče onako povišenim tonom meni o tome kako je stalno gužva i nemaju ni on ni kolega vremena da se jave. Ja sam samcijat u radnji, a on mi priča o gužvi koja ga sprječava da se javi na bar jedan od 100+ mojih poziva.

Pitam ga ima li na stanju nešto od Thermalrighta, kad on se pravi lud. Ja pogledam u njega, kad on meni: "Ja nikad nisam čuo za tako nešto, a ako ja nisam čuo za to, onda to ne postoji." (tim riječima)
Nakon 10ak sekundi tišine on nastavlja: "Nije Thermalright nego ThermalLight." Meni opet faca . I tako on nastavlja meni objašnjavati kako sam ja nepismen i kako ne znam pročitati šta zapravo piše.

Naduvano glupo derište. Stvarno mi nije jasno da može biti toliko glup i tako se ponašati... Sav je on pun sebe, našao se tu nešto objašnjavati a nema pojma kakve gluposti valja, i još se propinje na zadnje kad priča. Bezobrazno da ga treba tući.

Zadnje izmijenjeno od: buljo. 16.01.2012. u 17:04.
Milentije je offline   Reply With Quote