View Single Post
Staro 12.01.2012., 21:22   #12
Nacki
Faktor nesreće
Moj komp

Nacki's Avatar

Datum registracije: Nov 2011
za ovu godinu steta za sutila jer izgleda da se nece nigdje uspit prikrpat, smatram da na gridu ocajno fali treci vozac. Pogledajte malo kolonu dobrih vozaca koji nadiru u f1, a ne mogu direkt upast u top 4 momcadi (ferrari, mercedes, red bull i mclaren) i onda postoji kolona od zagreba do ljubljane za williams koji samo gleda najisplativiju opciju (trenutno bi uzeli bilo koga samo da daje sto vise love).
za sezonu 2013 ce biti teska muka pronaci vozacko mjesto za recimo webbera i massu koji ce vrlo vjerojatno zavrsit u HRT ili tako nesto kao "iskusni vozaci"
nazalost mislim da je kobayashiju sauber najveci domet jer da ga je netko htio vec bi ga uzeo, ferrari spominje pereza, mclaren se drzi ove dvojice, red bull ima svoje vozace koji cekaju u redu na webberovo mjesto, u mercedes ce umjesto schumachera (ako ikad ode u konacnu penziju) doci ili sutil ili neki njemacki vozac, a renault, tj sada lotus ima kimija kojeg vec sada jedva financiraju pa dovode tamo nekog grosjeana da pokrpa rupe.
dakle, po meni u f1 fali treci vozac, s tim da bi ja onda ukino HRT i Vrigin ako se ne poprave za sva vremena.
Nacki je offline   Reply With Quote