Osjećam potrebu da opišem svoju situaciju sa dotičnim operaterom. U ponedjeljak, sam preko web shopa naručio Samsung Galaxy Ace sa tarifom 150 na 24mjeseci. Pošto sam 4-5 godina njihov korisnik na bonove, nazvao sam njihovu službu, veoma "educiranu" da se preupitam kakav je postupak da mi stari broj se prebaci na novi pretplatnički ugovor. Agent mi je rekao da samo kod registracije preko webshopa ostavim taj stari preapaid broj i da će oni znati o čemu se radi. U srijedu sam dobio paket preko overseasea, potpisao ugovor i sve papire mi je uzeo kuriri, a da mi nije ostavio niti jedan primjerak ugovora. Mene ne zanima dogovori između tele2 i overseasea, ali očito je nekome odmaknula dužnost koju je trebao napraviti. Potpisao sam ugovor sa pravnom osobom, a nisam dobio svoj primjerak? Zanimljivo. Otvorim paket, kad ono, novi broj? WTF? to mi ne treba, čemu sad novi broj, a uvjeravali su me kako je potrebno popuniti registraciju na njihovom portalu, (mada sam znao da je nemoguće napraviti migraciju sa prepaid broja na pretplatu). Zvao sam svakih pet minuta službu za korisnike, al poštu su jako, jako zauzeti, nitko mi se nije javio, prešla su već 48 sata. Poslao sam nekoliko dopisa, preko faxa, maila...danas napokon dobio službu za pretplatnike objasnio sam o čemu se radi, priznali su svoju pogrešku i predložili smi storno ugovora.Danas sam u tele2 shopu sam pokrenuo zahtjev za raskid ugovora, pa ću vidjeti što dalje? Pošto me ova situacija jako razj...ići ću ako treba i na sud, dokaze imam, pa da vidimo...