Probaj ovog to je zadnji moj sonic:
http://dl.dropbox.com/u/4505125/soni...0-%20sonic.zip
Popravio sam neke stvari na sto su se ljudi zalili.
Meni treba rom koji na sebi nema apslolutno nista od googla, osim Android Marketa i Google Mapsa. I to sam ostavio gore.
Znaci cisti stock rom bez icega osim Marketa.
Onda su jos ljudi tu javili da ne radi search gumb iz launchera a to je zato sto kako sam skino sve od googla nema Googla Search, koji search gumb pali.
Pa sam ga vratio sad je i to tamo tako da radi search gumb.
Sad radim jos na jednoj verziji, tj. vec je gotova samo testiram.
Isto ovako stock 2.3.5 rom, bez sranja. Ali ima overclock sam slozio.
Sad jos razmisljam jel da ubacim kompletan gapps ili ne.
Ja sam sebi ostavio kako mi treba Market i Maps, Gmail se moze skinut sa Marketa, al Talk recimo nemoze, i ne znam dali Gmail moze pouzdano radit bez svih onih gapps applikacija za sinkroniziranje kalendara i ovog i onog...
Al gmail ne koristim pa mi ne treba
Sad koristim taj svoj cisti rom sa clockom, ubijam u benchmarku i kineze i onog CynogenMod od benru89
Koristim Antutu Benchamrk, i testiram samo:
CPU and memory, 2D graphics i 3D graphics.
Moj sonic prvi : 1061
Clockani kinez : 1073
CynMod od benru89, clockan na 768mhz : 1151
Ovaj moj sad sto radim, clockan na 768mhz : 1216
Sad samo ne znam, on mene super sluzi jer ne koristim gmail niti talk applikacije, al ne znam kako ce radit ako netko instalira gmail a nema na njemu servisa za sinkroniziranje kalendara i toga svega.
Vjerovatno cu na kraju na njega stavit kompletan gapps koji je keioffice poslao pa vam ga dat. Samo nikako vremena ulovit da zavrsim sve do kraja :S
E i da, ovaj sonic sa linka, ima gapps koji je dao keioffice, ali, sam update-ao Market, tako da kad se rom instalira i pokrene market, ne skida se nova verzija marketa nego odmah ima zadnju verziju marketa.
Ajde kad cete imat vremena, pa nabacite benchmark na svom romu koji sad imate, al testirajte samo:
CPU and memory, 2D graphics i 3D graphics
Pa napisite rezultat i koji rom imate da vidimo.
Iako je to najmanje bitno, najvaznije je da rom bude brz i da nema laga itd...