12.01.2012., 14:57
|
|
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Autor housel
Pratiš dulje vrijeme Apriliu i nisi nikada čuo za problem Pegasovih brtvi glave?
Do neke 2001. su imali dosta problema s tim bez obzira na to što ih radi isti Rotax koji radi mašine za manje avione. Tko je promjenio na vrijeme, dobro je prošao, tko nije, morao je cijelu glavu motora promjeniti. To su ti prvi primjerci novijeg Pegasa, onog prije traila. Prošvrljaj netom, vjerojatno ćeš naići na hrpu mašina za dijelove ali bez glave motora
@Zwer
Stvarno nisam znao da su im te mašine tako loše, uživo sam samo jednom i vidio takav motor, mislio sam da je pila, zvrk, lagan pa ne uništava prednju vilicu kad lupi sa zadnjaka, za jurnjavu po gradu najbolji. Ovi sa jednim cilindrom su mi već dodijali, slabi su, treba ti kraći prijenos za ikakvu igru a onda gubi jednu cijelu brzinu.
Kolega je imao Duke 2, to sam malo ganjao ali mi nije sjeo. Uplaši te koliko je glasan sa dva topa a kad navrneš gas onda te razočara. Do nekih 130 dođe ok a nakon toga jedva da i ima snage da te izvuće iz zavoja. Znam da je takva brzina za jače i drukčije konstruirane motore no svejedno, svatko u svom gradu ima barem jednu obilaznicu 
|
Ja imam pegasa  i to posljednju verziju bez injectiona (kakvu sam i tražio) znači 2000g i nisam taknul mašine...
ps, znam za brtve, isto tako za sprag clutch itd, al to su stvari koje se rješavaju u letu i nisu problem...
Zadnje izmijenjeno od: FERRYS. 12.01.2012. u 15:19.
|
|
|