View Single Post
Staro 12.01.2012., 13:08   #10
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Kobayashi bi mogao ugroziti špansku picu, pa ne znam baš koliko je poželjan možda Sutil.
ama nije ni sutil za odbacit nimalo, trulli bi bio problematika . zapravo, bilo bi i bolje po alonsa, jer se ne sjecam da je trulli ikad isao bas prestizat, vise se sjecam puno vlakica iza njega . a trulli u ferrariju, bilo bi jos vise vlakica, kad bi imao recimo treci bolid po kvaliteti .

ali, kubica nebi bio dostojna konkurencija alonsu? mislim, ruku na srce, ne volim niti ja fernanda jos kako je bio u mercedes mclarenu sa hamiltonom, od onda mi je lose sjeo, no navijam za ferrarija. i sto jest, covjek je cupao valjda maksimum koliko je ferrari mogao dati, cist dostojno konkurirao realno boljem mclarenu i apsolutno boljem red bullu. tako da ono, koliko ga god ljudi ne volili, covjek odraduje posao.

Burko je offline   Reply With Quote