View Single Post
Staro 12.01.2012., 11:42   #1092
Sharkyxxl
Premium
Moj komp

Sharkyxxl's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Jučer sam imao fini slučaj, idem kupiti podlogu za niša i fino reko daj mi nekaj od 130 do 160kn i ok, nađemo mi u vitrini to, i razer podloga 142,00kn piše lijepo cijena na njoj, ok reko daj mi tu za142,00kn.
Dođemo na blagajnu, vadim diners, veli prodavač "malo" je skuplje na diners +5% i panično grebe cijenu s kutije, reko može (konj), platim ja, uzmem slip i račun i krenem s autom i ne da mi vrag mira pogledam ja na račun kad gore 168,00 kn. Ok rastu magareće uši, okrećem auto i fino nazad.
Dođem u dućan i pitam kolko je to 5% na 142,00 kn kaj nije to cca 150,00kn ?
E sad ide priča pa nije to ta cijena kaj je pisalo nego je druga cijena u blagajni, ok reko al jel znate da kaj piše na artiklu po tome morate prodavati inače je to prevara potrošača, e sad odgovor pa kaj da piše besplatno da vam damo besplatno ?
Reko znate kaj to vam je za prijavu inspektorima, al mi se neda jebat s vama, žalosno da me pokušavate zavaljat/prevariti na ovak sitnu cifru, reko aj ti to storniraj i jebi se i ti i tvoj dućan.
Uglavnom nejdem već dugo u links radi coolera, a sad i adm otpada, taman kad im krene svi se razbahate ... žalosno.
Jel ima više uopće kakav normalan dućan bez ovakvih jeftinih klošarskih fora u Zg?
Sharkyxxl je offline   Reply With Quote