Citiraj:
Autor Ifkec
vec duze vrijeme mi se dogodi da mi se komp nakon duzeg igranja (2+ sata) samo zamrzne, slika se zacrni ili se pojave vertikalne raznobojne linije te se zvuk takoder ugasi (nekad i ne, ili pocne onak titrat). u tom stadiju nemrem napravit nista osim restartat komp sto mi nikako ne pase jel UVIJEK izgubim bilo kakav progres u igrici. to mi se dogada SAMO kad igram igrice, inace ne. jedan dan mi je hdd poceo nekak cudno zvucat i svatio sam da je "sjeban" te sam kupio novi i mislio da je to to, al taj problem se nastavio dogadat. sada mislim da nis drugo nemre bit nego napajanje. al sta ak ga kupim i opet isto? nemam bas para na bacanje... ima li tko bilo kakvih prijedloga, pametnih ideja ili bilo cega da mi pomogne? hvala vam najljepsa!
|
istina,kao sto ti kolega kaze ne kupuj komponente a da ni neznas u cem je problem. i od kud si izvuka da je napajanje? Prvo sto pogledaj je grafa, pa proc. Ako kazes da se grafa nepregrijava metni drugu grafu pa probaj s njom vrtjet 2h pa vidi sto se desava.