View Single Post
Staro 11.01.2012., 17:07   #14
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Ifkec Pregled postova
vec duze vrijeme mi se dogodi da mi se komp nakon duzeg igranja (2+ sata) samo zamrzne, slika se zacrni ili se pojave vertikalne raznobojne linije te se zvuk takoder ugasi (nekad i ne, ili pocne onak titrat). u tom stadiju nemrem napravit nista osim restartat komp sto mi nikako ne pase jel UVIJEK izgubim bilo kakav progres u igrici. to mi se dogada SAMO kad igram igrice, inace ne. jedan dan mi je hdd poceo nekak cudno zvucat i svatio sam da je "sjeban" te sam kupio novi i mislio da je to to, al taj problem se nastavio dogadat. sada mislim da nis drugo nemre bit nego napajanje. al sta ak ga kupim i opet isto? nemam bas para na bacanje... ima li tko bilo kakvih prijedloga, pametnih ideja ili bilo cega da mi pomogne? hvala vam najljepsa!
istina,kao sto ti kolega kaze ne kupuj komponente a da ni neznas u cem je problem. i od kud si izvuka da je napajanje? Prvo sto pogledaj je grafa, pa proc. Ako kazes da se grafa nepregrijava metni drugu grafu pa probaj s njom vrtjet 2h pa vidi sto se desava.
Snowrider je offline   Reply With Quote