Tema: Motori
View Single Post
Staro 11.01.2012., 16:45   #348
zwer54
Premium
Moj komp

zwer54's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Brzi Picek Pregled postova
Ako početnici kreču s XTX660 , kako li tek izgledaju viši amateri ? O profesionalcima ne ni pomisliti...kaj voze, kamionski biturbo sa samo jednim kotačem ..

Mama...nekada smo počinjali na Poni expresu kaj si moral pedalat da krene , a sada odmah na 660 cc , a i taj pak neide kak treba ?!??!

MAMA gdje to živim...
XT660X je tromiji i sporiji od vecine 125cc motora, a gle cuda, upravljiviji... Idealan pocetnicki motor... Btw covjek kojem smo ga predlozili nije rekao da mu je to prvi motor, mozda je ali to ne znamo...

I da, sa frendovom cagiva mito 125 sam se zabio u auto ni kriv ni duzan, moj prvi motor nakon skutera je ktm 625 smc sa komplet akrapovicem i jos par sitnica i vidi, nakon 13 - 14 t km sam ga prodao, u medjuvremenu imao jedan pad (sam sam kriv) ali nije bila brzina i snaga u pitanju... Moj drugi motor yamaha fz1n, 1000cc, 150 ks, 15t km sam do sad napravio s njom, jos sam ziv i zdrav kao i motor... A podloga su mi skuteri... Po vasem, trebao sam bit mrtav do sad...
I naravno, kad sam imao ktm, uopce nisam imao kategoriju za motor, a polozio sam nakon kaj sam yamahu vec imao...

Bitan je jedino nacin voznje a ne snaga motora... Samo sxv nebi predlozio nikome tko nema vece iskustvo iza sebe jer motor zestoko reagira na gas, cesto zabaci zadnji kraj na mali dodir gasa tak da nije za pocetnika jer pad je garantiran...