View Single Post
Staro 30.03.2005., 03:34   #55
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Re: Re: Re: Re: PC gaming ugrozen???

'

Ovo sto si pricao o Cell tehnologiji se bas nije svima svidjelo,
malo pripazi !

Citiraj:
Originally posted by Bubba IBM nikada nije poslovao s dobitkom na PC odjelu. To je trajalo 25 godina. Njima ionako par procesorcica i tome slicno ne znaci nista puno. A mene je strah na sto ce to liciti kad Dzapanezeri preuzmu stvar u svoje ruke...
Dobitak?

Zemlja koja je stvorena na kocki čije čak i uzrecice za posao > deal < dolaze od kocke (Poker) ...otkad je za napredak tamo vazan dobitak, gdje se brojevi radi profita friziraju dnevno?

Vazno je da kad hoce, IBM zna napraviti posao.
To sto vec zadnje tri godine gubi od 100 -350$ milja je manje vazno.

Od rane 601-603 serije ovo mi je najdrazi artikl : TP850

Citiraj:
Originally posted by Bubba Opet, i PPC (isto kao i taj Cell ili kakovec) su najavljivali kao x86 ubojicu, mali od superservera do vesmasine... Tresla se brda, rodio se izmedju ostalog i jedan od najbrzih procesora danasnjica (Power4), a sto imamo danas?
Ja govorim o najboljem vremenu Intel/Motorola konkurencije kad
je bilo zabavno gledati tu borbu i kad je svaka generacija trajala i trajala. (68000/68040 vs (286/386/486) i dala toliko predivnih masina, platformski nezavisnih.

Sto se tice Cell-a, treba gledati na siru sliku.

Sto se dobiva?

Apple vec sad pregovara i vec se smatra da je CELL sigurna stvar za sljedece generacije Mac masina. Hoce li OSX biti na PS3-ci? (mozda)

Pa gdje je Xbox pa Nintendo koji isto spominje neku bolesnu CPU snagu. Ovaj put je velika koncentracija snage na putu i mislim da ce za razliku od uobicajene Sony marketing halabuke, ovaj put ipak biti nesto vise opipljivo, bas zbog velike konkurencije.

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 30.03.2005. u 04:00.
Visage je offline   Reply With Quote