View Single Post
Staro 10.01.2012., 22:40   #228
ogy_dogy
Registered User

ogy_dogy's Avatar

Datum registracije: Aug 2011
Citiraj:
Autor AtOmIc Pregled postova
Isprocavam se na potencijalnom trolanju, napisao sam to jer sam do sada imao podosta LG uredjaja, sto ja, sto brat i familija i na svakom ali bas svakom nesto nije radilo kako treba ili se brzo pokvarilo, ista iskustva imam i sa kenwoodovim linijama i ozvukom za auto .

Ugl. mozda sam stvarno pehist , ali znam podosta ljudi koji su bili isfrustrirani LGevim proizvodima, ja sam do sada imao prilike koristiti njihov TV, monitor 19" , par mobitela (cookie, 2 ona klizna, vise se ne sjecam kako se zovu, ku990 viewty itd.)

Sto se LG Optimusa 7 tice i sam sam ga planirao kupiti i jedina "mana" koju vidim je ona win tipka koja viri malo. U mome slucaju gotovo sam siguran da bi je uspio u vrlo kratkom roku pokidat izbit ili vec nesto. Mobitel kao mobitel na papiru uopce ne izgleda lose, ali jednostavno vise ne vjerujem LG-u kao brand-u .

Sto se Omnie 7 i WP7 tice dosta mi fali to sto nemam omogucen internet teathering i hotspot opciju. Takodjer planiram ga unlockati cim uhvatim malo vremena pa budem postao svoja iskustva prilikom toga
Ne razumijem ovo njurganje ok LGa, iskreno, moj Optimus 7 je jedini LG uređaj u obitelji i odlučio sam se za kupovinu bez ikakvih predrasuda o lgu i ostao oduševljen. ne govorim da se drugi lg uređaji ne kvare, ali moja iskustva s ovim modelom su izvanredna. IMHO kud i kamo je bolje građen od wp7 ili android samsunga, za htcje ne znam. Sa metalnom stražnjicom i čvrstom plastičnom konstrukcijom mobitel je ko tenk. istina, jeste malo teži ali meni to samo dodaje osjećaju kvalitete. što se tiče tvoje primjedbe tipki, moje iskustvo govori da su izvrsne. imam ga točno godinu dana i tipke rade perfektno, a nakon mjesec dana korištenja android taba sa capacitativnim tipkama mogu samo reći da su fizičke daleko bolje riješenje. nemože se dogoditi da ih slučajno stisnete ili slično a ugodne su za prst i oko. Jedina moja zamjerka ovom mobitelu je nedostatak ff kamere, a wp7mici (ili 7.5) još uvijek nedostatak skypa. mogu preživiti bez to dvoje, ali bih svakako volio imati. kao završetak ovog blebetanja želim samo napisati da sam bio jako skeptičan prilikom kupovine wp7 ali nakon godine dana korištenja te nakon mjesec dana korištenja android tableta sa istim specifikacijama, mogu samo reći da wp7 j... mater
oprostite na ovom izljevu, ali sam jako emocionalan kad je u pitanju moj optimusić

p.s. istina, na mom optimusu su crkle - slušalice one eksterne, i to 3 puta, i svaki put sam uredno dobio nove, tako da se ni na to ne mogu žaliti :P

p.p.s. kad sam već tu da pitam, jel neko u hrvatskoj dobio update za tethering? čitam da je izašao ali ne svima, meni ugl nije
ogy_dogy je offline   Reply With Quote