Pozdrav , neki dan sam si stavljao nexus s tvornicki firemware preko clockworkmoda znaci ovaj
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1061855 SKINUO SAM ZA KRIVI MODEL , zato jer kad sam imao cyanogenmod 7 na njemu nije mi htio vratitit tvornicke postavke preko mobitela pa sam morao tako.. i sve sam dobro napravio kako i pise u uputama u prvom postu i nije pokazao nikakve errore.. i nakraju kad sam trebao zavrsit i stisnut Reboot , stisnuo sam ga i vise se nije htio upalit.. temperatura baterije je bila uredu , a postotak negdje oko 30% .. i probao sam i ostavit upaljenog u struju preko noci ali nedobiva nikakav kontakt , i staviti ga u recovery tako da drzim volumen up button i volumen down button ali opet nista , probao sam izvaditi karticu i bateriju na nekih pola sata i onda staviti opet nije radilo, i sad sam probao staviti na usb mislim mozda se pojavi nekakav kontakt ali opet nista.. pa ako bi mi netko znao pomoci tko se razumije...Nedobivam nikakvu sliku a kad ga stavim u punjac osjetim da se baterija grije , probao sam i sa unbrick toolom preko xda forumsa ali nista...