View Single Post
Staro 10.01.2012., 14:02   #13
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Pohvale za rivju, s tehničke strane perfektno a za sljedeći put malo popravit tablice da izgledaju kao i sve ostale u PCE člancima i malo slike dirnut s nekim alatom(pozadine).

Ovako letimično, zamjetih par greškica

Citiraj:
Autor 3str,3red
efikasnim napajanjima (90/92/89% na 20/50/100% opterećenja pri 115VAC) što je definitivno/hvale vrijedna stavka koja daje za naslutiti
Citiraj:
Autor 3str,1 red ispod slike rada venta
Jedan pogled na sliku instantno/stvara dojam
I na dosta mjesta fali razmak poslije točke, zarez kod nabrajanja napajanja na 2 strani.

Isto tako aluminijsko-elektrolitske riječ na strani 4, predzadnji pasus je prelomljena zbog kraja reda. Pa ak me sjećanje nevara ako baš tako mora biti onda se crtica stavlja i na početak drugog reda, il jednostavno sve preselit u novi red.

Al to je sad već cjepidlačenje s moje strane

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Ja bi imao pokoju zamjerkicu:
1. na str. 2 i 4 se možda malo pretjeralo sa navođenjem svih poluvodičkih elemenata
Ja baš mislim suprotno, da je dobro da se sve spominje jer ovo je ipak THE rivju napajanja a ne nešto što se odradilo nabrzinu i usputno.
Isto tako podržavam ovo opisivanje što koja komponenta radi, jer se tako rad napajanja može približiti običnom korisniku tako da čitatelj kojeg zanima to može makar okvirno dobiti uvid kako napajanje funkcionira i što radi koji dio u njemu.