View Single Post
Staro 09.01.2012., 23:39   #227
AtOmIc
Premium

AtOmIc's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica Pregled postova
LG Optimus 7 je sasvim u redu mobitel. Prijatelj ga ima, i dosta često prčkam po njemu. Taj mobitel radi, i radi dobro. Molio bih da se ta seruckanja po LG-u potkrijepe iskustvom, jer mi je više dosta, a vrlo vjerojatno i drugima, trollova koji bane iz vedra neba i više ne komentiraju ništa na tu temu/post.

Ovo nije napisano kao uvreda, nego kao poticaj da postovi budu jezgroviti i informativni, čisto da se informacije mogu lakše naći u temi.

Hvala unaprijed.
Isprocavam se na potencijalnom trolanju, napisao sam to jer sam do sada imao podosta LG uredjaja, sto ja, sto brat i familija i na svakom ali bas svakom nesto nije radilo kako treba ili se brzo pokvarilo, ista iskustva imam i sa kenwoodovim linijama i ozvukom za auto .

Ugl. mozda sam stvarno pehist , ali znam podosta ljudi koji su bili isfrustrirani LGevim proizvodima, ja sam do sada imao prilike koristiti njihov TV, monitor 19" , par mobitela (cookie, 2 ona klizna, vise se ne sjecam kako se zovu, ku990 viewty itd.)

Sto se LG Optimusa 7 tice i sam sam ga planirao kupiti i jedina "mana" koju vidim je ona win tipka koja viri malo. U mome slucaju gotovo sam siguran da bi je uspio u vrlo kratkom roku pokidat izbit ili vec nesto. Mobitel kao mobitel na papiru uopce ne izgleda lose, ali jednostavno vise ne vjerujem LG-u kao brand-u .

Sto se Omnie 7 i WP7 tice dosta mi fali to sto nemam omogucen internet teathering i hotspot opciju. Takodjer planiram ga unlockati cim uhvatim malo vremena pa budem postao svoja iskustva prilikom toga
AtOmIc je offline   Reply With Quote