Citiraj:
Autor Vuco
Ma imao sam ja taj ROM već gore. Samo ne znam jel radio bez da se naprave dodatne particije i swap (EDIT: NE TREBA). Moral bum probati, kak god. Backup svojeg ROM-a imam, tako da u roku 5 min sve vratim na staro
Uglavnom, tko želi probati taj Kineski ROM neka skine ROM sa linka koji je dao KeiOffice u postu #452 :
http://www.4shared.com/file/LfTVAJ2N/1111-2_1_.html
Google Apps se nalaze na sljedećem linku:
Link na Google Apps
Instalirate preko recovery-a (update from ZIP)
Google market nađite sami ili skinite sa sljedećeg linka gdje se nalaze također i ZIP fajlovi svih programa koji dolaze sa originalnim Huawei U8650 ROM-om:
Huawei stock ROM apps
Te aplikacije su preuzete sa HTCMania foruma ( LINK ). Uploadao sam ih sve skupa da se ne morate registrirati bez veze na forum. Iskreno ne znam hoće li raditi na svim ROM-ovima. Kod instalacije ih raspakirajte (jer unutra ima txt fajl, nekoliko zipova [to su originalne Huawei aplikacije] te je apk kod marketa), te onda svaki zip posebno preko recovery-a staviti (nakon svakoga je dobro restartati recovery).
Također instalirate preko recovery-a osim zadnjeg apk fajla, to je market. Njega sa file managerom nekim instalirajte ili preko neke aplikacije za instaliranje apk-ova.
|
vraćam se ja na ovo... nekako mi je najbolji... koristio sam ga duže od svih i nisam mu našao ni jednu zamjerku (barem ne onu koja je na nekom romu riješena)...
prvo titanium pa poizbacivat sve što mi ne treba, instalirat svoje aplikacije, backup i gotovo nema više mijenjanja romova...
dosad sam koristio LauncherPro ali sada planiram dati šansu GO launcheru (jer ima neke prednosti, iako je GO nešto sporiji (al samo malo

))... LauncherPro nije jako dugo apdejtan a najvjerojatnije će tako i ostati (barem dok ne dođe neki revolucionarni kojeg svi budu hvalili, ako dođe) probao sam sonic_clean_google i nekako mi nije sjeo...