Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Nakon 10tak dana druženja s S30tkom dolazim do zaključka da TV ima velikih problema s čitanjem mkv fileova,probao sam dosta filmova u mkv formatu i rijetko koji pročita...probao i jedan mp4 full hd gdje slike ima,zvuka ne...
A na crtiću Ice Age Mammoth christmas slika se pikselizira,odnosno bude živi kupus!
Nekakav player je must have,očito,tu je i problem s titlovima.
|
Citiraj:
Autor paint-it-black7
Ja sam isto svoju s30 spojio preko kompa , i tako gledam filmove !
Jer nikako nisam uspio nakeljit titl na mkv file a da ga s30 procita...
A tu je josh i ako zelis "premotat" neki veci mkv film , zasteka sve !
Tako da je vanjska multimedija crucial za uzivanje u blagodatima ovog tv-a !
Doduse ja sam odavno imo plan da ce komp bit spojen s njom tako da me nebrine to sto nece nisht ocitavat...iako tv takvog "glasa i ranga" nebi trebo imat ovakve djecje bolesti...
|
i meni je postala muka gledati filmove preko s30 i eksternog usb diska. nešto čita, nešto ne, pa nema zvuka pa ne želi obični divx čitati pa šteka/trza/pikselizira se npr 1080 verzija od Tree of Life...
para za dodatni player nije bilo pa sam...
Prvo to pokušao riješit tako da sam uzeo hdmi kabel i spojio s grafičkom preko dvi-hdmi adaptera, ali imao sam nvidia 8400gs pa je radilo probleme s driverom i komp se često smrzavao i nikako da se pravilno podesi da radi sa dva monitora. odustao na neko vrijeme i sad kad sam nabavio ati 2600xt, sad sve radi super. pokrenem film, podesim titlove i prebacim na plazmu. primary secondary monitor bez problema. jedino nema interno hardversko dekodiranje pa slika ponekad kao da zatrza. moja cura to ne primjećuje, ali meni se čini da da.
u globalu rečeno, tv je savršenstvo

od slike, do daljinca, prijema signala, cura gleda satelit često tako da je sd format dosta u điru, gledamo filmove i serije svih hd formata - mi prezadovoljni. jedino bed što smo ga uzeli u 9. mj. za 4700 i po 2 god garancije, ali eto...