View Single Post
Staro 09.01.2012., 10:12   #23
ogy_dogy
Registered User

ogy_dogy's Avatar

Datum registracije: Aug 2011
pohvale za review, ja se nisam uspio natjerati da ga napisem. Ugl moram reci da sam ugodno iznenadjen tabletom, za lagani gejming, gledanje video klipova, citanje knjiga tab je savrsen. Dimenzije su mi odlicne, 7" mi je premalo, 10 je preveliko, 8 mi taman stane u borsu =D
Sto se tice updejta moja preporuka je snimanje ovog zadnjeg jer omogucava skype video. Ova funkcija je jedna od osnovnih razloga zbog kojeg sam kupio ovaj model i bio sam razocaran u pocetku dok nije radio. Sad je sve 5. Sto se tice kamere za video pozive je dovoljna, jednu stepenica iznad nikakve. Iako sam probao i google goggles i fakat radi, ali je smotano jer je upereno u krivu stranu...
Jos jedna funkcija koju sam trazio je usb host, koji je naveden od strane prestigia i ne radi. Nabavio sam si taj adapter kao i kolega i nista mi ne prepoznaje, ni mis, stick, tipkovnicu... Nista. Vjerojatno radi samo sa 3g stickovima. Kontaktirao sam proizvodjaca u svezi s hostom i receno mi je da ga odnesem u servis. Problem je sto sam lijen i ne da mi se cekati mjesec dana da ga dobijem natrag, tako da cu jos malo sacekati. Ionako sam misljenja da je problem u romu koji bi trebao imati usb host opciju u postavkama...

P.s. Jos jedna sitnica, kupio sam si stylus za kapacitativni display i ... Bacoio novce =P jednostavno prelose radi, malo hvata pa malo ne.. Uzas, a ja sam mislio da ce biti nesto ko htc scribe =D=D
Eto toliko od mene. Sad se moramo samo nadati ics-u =)
ogy_dogy je offline   Reply With Quote