View Single Post
Staro 09.01.2012., 02:31   #5056
R@zzoR
Yippie-Ka-Yay
Moj komp

R@zzoR's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor Bishop Pregled postova
Nisam se do sada zamarao s tim, ali htio sma danas promjenit avatara, ide mi na zivce onaj neobrijani amer, registriram se fino na gravataru, dodjelim sliku emailu, isti upisem u odg polje na battlelogu, sejvam, al nis, ni nakon 5/10 min, kako su rekli ovi na gravataru, nista se ne dogadja, wtf, imao netko taj problem prije?
treba ti nekih 24 sata ja mislim, ja sam promijenio sliku ali je tek postala vidljiva sutra dan

Citiraj:
Autor DeadMan+ Pregled postova

sve je vise ovakvih, HS me dok sam bio u stationary AA
Primijetio sam da lik ima 270 Kills ali kada zbrojis sve Deaths iz drugog tima ne dobijes 270, ni blizu toga mozda je samo hack koji ti jedan kill racuna kao vise njih i to koristi samo da bi povecao level brzo?? Tako da je na kraju lik napravio eventualno 4-5 killova sve skupa. I stationary AA, ubio sam dosta ljudi koji su bili u njemu sa hsom jer mozes vidit glavu igracu ako se ne varam, cak i ako si bio na svom spawnu vrijedi mu riskirat jedan death da za jedan kill dobije cca 100tinjak, ali opet kada pogledas to skida tickete protivnickom timu jako brzo tako da je shit radi toga

Zadnje izmijenjeno od: R@zzoR. 09.01.2012. u 02:40.
R@zzoR je offline   Reply With Quote