Citiraj:
Autor [GOW]Nec
Bubba, i ja sam nekvalificirani individualac, a popravljam istom metodom kao i većina servisa. Tu metodu znaš i ti. Zove se metoda propalih pokušaja, oliti " ako nije dan, onda je noć". Ne stoji oko tog kompa ni tamo grupica sastavljena od Hawkinga, Einsteina, Tesle i Newtona koji to rješavaju vrlo stručnim metodama. Najčešće naletim na neke kauboje koji nisu sigurni kojom se stranom šarafcigera odvrće vijak. Malo jači stručnjaci.
|
Ne znam na kakve si servise nailazio, no svaki pravi, ovlašteni servis ima jasne procedure što i kako i to forsirane od strane vendora. Izbjegavanje istih povlači gubitak ovlasti i financijski rezultat isti tome.
No, kad pogledaš što takav servis mora imati su školovani djelatnici i nešto sitno alata. Osciloskopi i slično su misaone imenice.
Citiraj:
Autor [GOW]Nec
Vrlo važno meni, krajnjem korisniku koji sam zapeo sa ionako neispravnom komponentom, da li individua koja ju može popraviti ima 2 završena trodnevna tečaja iz "kako nekome sebe predstaviti kao vrhunskog informatičara, a nemaš pojma i imaš Phillips 2 odvijač" i da li ću dobiti garanciju. Krećem sa namjerom da želim da stvar radi, i to tako da me ne oderu k'o sansku kozu.
|
"Individua koja može popraviti" u pravilu često znači n škola, certifikata i na desetine tisuća USD / EUR potrošenih na to.
Citiraj:
Autor [GOW]Nec
Ovo s autom je bila direktna usporedba rada jednog servisa sa radom drugog. U svakom od njih postoji dijagnostika kvara i popravak istog. 
|
I enormno kriva usporedba koja nema nikakve veze s temom.