View Single Post
Staro 08.01.2012., 12:59   #69
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor [GOW]Nec Pregled postova
Bubba, i ja sam nekvalificirani individualac, a popravljam istom metodom kao i većina servisa. Tu metodu znaš i ti. Zove se metoda propalih pokušaja, oliti " ako nije dan, onda je noć". Ne stoji oko tog kompa ni tamo grupica sastavljena od Hawkinga, Einsteina, Tesle i Newtona koji to rješavaju vrlo stručnim metodama. Najčešće naletim na neke kauboje koji nisu sigurni kojom se stranom šarafcigera odvrće vijak. Malo jači stručnjaci.

Vrlo važno meni, krajnjem korisniku koji sam zapeo sa ionako neispravnom komponentom, da li individua koja ju može popraviti ima 2 završena trodnevna tečaja iz "kako nekome sebe predstaviti kao vrhunskog informatičara, a nemaš pojma i imaš Phillips 2 odvijač" i da li ću dobiti garanciju. Krećem sa namjerom da želim da stvar radi, i to tako da me ne oderu k'o sansku kozu.
Daj se skoncentriraj, uopce nije bila rijec o tome.

Cudis se ko pura dreku kada ti ljudi tvrde da je takvo nesto sto napravis u fusu u principu neisplativo kao maksima dediciranog servisa. Jer i je. Sto zapravo i sam potvrdjujes.

Kao sto sam ti dao na primjeru "Alvina", tko/sto god to bilo, takva prica je jednostavno neodrziva. Takodjer je opcenito dubiozna, jer vecina komponenti ima 3 godine jamstvo, te je nakon te 3 godine debeli EOL i, sto je najbolje od svega, za neznatno veci novac se moze naci rabljena i *ispravna*. Osim ako im ne uzimas 50kn za "popravak" graficke kartice...

Citiraj:
Ovo s autom je bila direktna usporedba rada jednog servisa sa radom drugog. U svakom od njih postoji dijagnostika kvara i popravak istog.
Kako ti je Iggy lijepo objasnio, lupio si i ostao ziv, jer usporedjujes odrzavanje sa servisom, sto nema apsloutno nikakve veze jedno s drugim.

Citiraj:
Autor Alvin Pregled postova
Neznam čime sam te toliko isprvocirao da biš tako pisao a neznaš tko sam
Mislim da ipak ovdje ima dovoljan broj ljudi koji će ti ovo što si napisao reć da nije istina da ne moram ja.
S obzirom da to nije tako, možda nije dobro da tako pišeš o ljudima koje neznaš

-Otvoren obrt pred 1mj
-Jamsvo na rad je 3mj
-Plačam poreze prireze duplo na dobit od obrta
-Da ja živim isključivo od svoga rada, ja i moja petoročlana obitelj
-Za članove foruma je cijena znatno niža....uključujući i tebe
Zivis iskljucivo od popravljanja potrganog PC hardvera?

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote