View Single Post
Staro 08.01.2012., 10:52   #22
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Pise gore koji je Samsungov problem ja bi jos dodao 4k read koji je dosta malen iako ni kod ostalih nije puno veci.
FWovi su dosta zreli i na ostalim diskovima i pocetnicke muke su svedene na minimum, narocito kod SF diskova. Zato je za mene Agility 3 120gb best buy SSD. 1200kn je vise od 20% jeftinije od gore spomenutih a perf. ce bit iste vecini korisnika.
Ja to ne vidim kao neki problem, prosjecnom korisniku nista ne znaci. To je bitno onima kojima na SSD svaki dan dodje i ode po 30GB podataka ili cak i vise.

Medjutim kod SF SSD-a nikad nisi siguran da nakon kupovine neces imati problema. FW jest zreliji, ali jos uvijek postoje problemi sa BSOD-ovima, samo u manjoj mjeri.

Samsung 830 je u 128GB verziji 1450kn (+dodje Norton Ghost 15.0 licenca), dok je 120GB Agility 3 kao sto kazes 1200kn. SF vec pati od losih performansi sa kompresibilnim podacima, a disk sa asinkronim NAND-om kao Agility 3 je tu jos gori od Vertexa 3 sa sinkronim. Realno, jedini takmac Samsungu su SF diskovi sa Toggle NAND memorijom, ali su takvi diskovi 1600kn+.
SRV je offline   Reply With Quote