Citiraj:
Autor Fleks
Hm. Kod ovoga cuda sam nasao mi se cini bug. Kod unasanja pina. Bilo za lock mobitela ili sima. Kaze prije nego sto se unese sam kod incorrect pin, a dole gdje bi trebao biti emergency call stoji correct! ovo nisam primjetio prije nego sto sam napravio update from zip ovoga za status baterije. Cak me jednom trazio google lozinku, kao da je toliko puta krivo unesen pin. Probao sam reset moba, vadio bateriju van i iskreno ne znam sto bi jos probao. Evo i slike:
|
Hm, imaš pravo. Nisam niti primijetio kad sam restartao mob. Ali ne kužim gdje je problem. Ja ukucam svoj PIN i sve šljaka normalno. Piše incorrect pin (3), ukucam pin i ok je. Sad restartao i probao opet i sve je OK kad ukucam PIN.
Isto sam na prvom Kinezu koji se neda OC-at.
S time da velim, nisam ja slagao taj battery percent, već sam našao na kineskom nekom linku (kada sam skidao kineze za U8650) i taj fajl. Probao ga kod sebe i prosljedio ga dalje.
Citiraj:
Autor KeiOffice
Si siguran da ti nista nije promijenilo kada slazes preko UOT-a? Neznam u biti sto si uopce mjenjao, kod mene sljaka kad si slozim interface kako zelim preko UOT-a i napravim update iz recovery-a... ono sto sam slozio drugacije u UOT-u i bude drugacije...
|
Ma samo sam stavio kvačicu tamo pod Icons, ostalo ništa nisam drugo mijenjao. Stavio sam one P6 ikonice i to je to. Instalirao preko recovery-a i štanga - čak dapače, maknuo mi je novu ikonicu za bateriju (ovu s kojom Fleks ima problema).
Citiraj:
Autor tadeii
još će ljudi misliti da nisam normalan, treba mi baš to, ali kod mene NE RADI... ajd probaj ako si na 3g signalu prebaciti na 2g, ja ne hvatam 3g pa možda je do toga... a ne znam što bi moglo biti sa mobitelom da ne radi, jer na kraju poziva zavibrira ali na početku ne... ovo mi ne radi niti sa jednom aplikaijom ove vrste niti na jednom romu, osim na cyanu koji to ima u sebi, ali zna se koja je njegova boljka...
|
Kinez, 2.3.5 (bez OC-a) na 2G mreži. 3G ne koristim.