Citiraj:
Autor Fleks
Hm. Kod ovoga cuda sam nasao mi se cini bug. Kod unasanja pina. Bilo za lock mobitela ili sima. Kaze prije nego sto se unese sam kod incorrect pin, a dole gdje bi trebao biti emergency call stoji correct! ovo nisam primjetio prije nego sto sam napravio update from zip ovoga za status baterije. Cak me jednom trazio google lozinku, kao da je toliko puta krivo unesen pin. Probao sam reset moba, vadio bateriju van i iskreno ne znam sto bi jos probao. Evo i slike:

|
hmm... taj update za ikonu baterije je slozen preko OUT Kitchena za koji je Vuco ostavio link u zadnjem postu, ja sam sebi slagao par varijanti menija i ikona u mobu preko njega, sad sam bas restartao mob da vidim sto mi pise, i sve je oke, ne pise mi odmah incorrect code i ne pise dolje correct umjesto emergency call...
moguce i da je do roma, na kojemu si romu trenutno?
ja sam trenutno na kinezu 2.3.5 koji se moze clockat...
Citiraj:
Autor Vuco
Sad sam ja probao i preko ovoga:
http://uot.dakra.lt/kitchen/
Uploadao framework-res i systemUI gore i kao izmjenit ga sa online alatom, kasnije nakon par minuta dobiješ DL link na zip koji preko recovery-a baciš i štanga. Nije niš promenilo 
|
Si siguran da ti nista nije promijenilo kada slazes preko UOT-a? Neznam u biti sto si uopce mjenjao, kod mene sljaka kad si slozim interface kako zelim preko UOT-a i napravim update iz recovery-a... ono sto sam slozio drugacije u UOT-u i bude drugacije...