Pozdrav!
Prebacio sam se na Optimu (O2 intenet+telefon) i imam jako velikih problema sa netom...
Sto se tice brzine i nije toliko losa (450 kB/s u prosjeku) ali mi je ping prema Google ili Youtube ogroman... Nekad cak i do 500 ms. Kad na YT otvaram video treba mu pola sata da se loada do kraja (za video od 4 minute), ali i druge stranice zna jako sporo otvarat. Sad mi je forum 2-3 minute otvaralo i nakon toga radi skoro pa normalno.
Stvar se desava na vise kompova tako da nije problem u kompu nego je nesto do Optime, zvao sam ih par puta i nikako na zelenu granu snjima... Tehnicari im nemaju pojma, danas me jedan cak uvjeravo da je 4 Mbit/s = 400 kB/s, nisam mu mogao objasniti da je to zapravo 512 kbps. Neznam vise sta da radim vidim da nema smisla se snjima natezati, pa molim vas ako netko ima neki prijedlog sta pokusat. I torrenti su mi jako slabo radili dok nisam otvorio portove na routeru koje koristi uTorrent.
EDIT: Zaboravio sam napomenuti da mi ponekad se video na YT load-a do kraja, ali na jednom djelu stane i nece dalje reproducirati. Samo stoji kao da je pauzirano i nije ga moguce nastaviti reproducirati.