Citiraj:
Autor lean&mean
Mozda je najbolje drzat ga na 710 kako je i keioffice rekao.
I ne svida mi se onaj krug koji predstavlja bateriju, nekako je prevelik sta ja znam nije mi lijep. Ok je al nije bas po mojoj mjeri
Napravit cu jedan rom koji ce bit totalno cist, cisci od svih, ali ce bit bez clocka.
S tim da ce mu bit ostavljene osnovne funkcionalnosti tipa wallpapers, email itd.
Svi ce na sebi imat Android Market. Al tu opet dolazi problem, ako instaliramo onako apps-lite, onda nemamo Google Maps sto je meni ok app i koja ce cesto koristi u drugim app tipa u nekim app za navigaciju i pracenje treninga i trcanja itd.
I jos sam jednu zanimljivu stvar skuzio, mozete skidat sve app i bez Android Market applikacije.
|
trenutno sam na kinezu bez OC-a i dobar je, nemam ništa protiv clockanja ali mislim da ne bi trebalo preko 700-710... bilo bi fino imati jedan čisti ROM na 710MHz...
ako je kao ovaj gore sa slike, istina je da je malo prevelik ali je bitan postotak unutar kruga, ona original ikonica za bateriju je katastrofa...
također koristim stock app za e-mail i nemam ništa protiv da ostane google maps... ali sve ostalo od gugleta aut...
mislim da bi svaki android trebao imati market...