Citiraj:
Autor Vuco
KeiOffice, hvala na još jednom Kinezu. Istina jedva sam ga našao u moru zadnjih postova i linkova.
Ja osobno i dalje furam onog prvog kineza (DL link je na 1121_2_1 ), ali možda i probam ovoga koji ima OC kernel ukomponiran iako veliš da nije toliko čist kao inače.
Zadnjih dana se upoznajem malo sa tim prčkanjem po Androidu. Prvenstveno bih htio izvuć iz TELE2 onu traku sa wi-fi, GPS-om i ostalima iz notifcation bara i stavit ga u Kineza. Da prorade supercharger skripte bi mi bio ponovno Božić, ali i to će jednog dana doć.
|
Nema na cemu. Istina, ima malo vise aplikacija od staroga kineza, no nije to neki problem, root explorer to ionako sve rijesi

Btw. ako budes stavljao taj rom, root explorer je na njemu vec instaliran ali na kineskome jeziku, pa nije bas od previse koristi, tako da si pripremi neki drugi program sa kojime ces imati root pristup pa maknuti izmedju ostaloga i taj root explorer na kineskom, meni osobno nije htio instalirati engl verziju root explorera preko ovoga na kineskom, pa sam prvo sa titanium backupom morao maknut kineski root explorer pa staviti verziju na engleskom...
Ja sam se danas igrao malo sa android kitchenom preko cygwin-a ali nisam uspio slozit rom koji mogu instalirati, uvijek mi neke errore izbacuje, a u android kitchenu ima opcija da se slozi podrska za init.d skripte na rom...
Sto se tice alatne trake u notificationu iz tele2 roma, ako se ne varam aplikacija koja se nalazi u system/app imena "ToolBox.apk" i moze se postaviti kao widget je izgledom ista koliko me sjecanje sluzi kao i alatna traka iz notificationa, tako da vjerujem da samo treba naci nacin na koji je sloziti u systemui.apk i framework-res.apk jer koliko sam ja pohvatao stvari, tamo se nalazi sve vezano uz sucelje i notification bar...